Werkwijze

Hoe werkt het?

Je kunt ons  bellen of even een mail sturen. Dan maken we snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we op een ontspannen manier kennis. We bekijken samen waar je tegenaan loopt en waar je een oplossing voor zoekt. Op basis hiervan maken wij een plan, inclusief een schatting van de tijd de we nodig denken te hebben.
Soms is een kennismakingsgesprek niet genoeg om een een goed plan te kunnen maken. Dan kunnen we besluiten om een periode te observeren en gesprekken te voeren om helder te krijgen wat er precies speelt. Ook kan het zijn dat het kind of de ouder met een probleem zit waar andere specialistische hulp/deskundigheid voor nodig is. Wij kunnen je dan eventueel helpen bij het doorverwijzingstraject.

Heb je aan het kennismakingsgesprek een goed gevoel overgehouden? Mooi zo! Dan gaan we samen aan de slag. Denk je dat Opvoedpraktijk Sandy je niet op weg kan helpen, dan ben je uiteraard vrij om verder te zoeken. We moeten ons er allemaal prettig bij voelen!